Betalningsvillkor

Betalningsvillkor

 

Betalning med kort 
Hos oss är det möjligt att betala med svenska kort utställda av VISA och Mastercard. Det är inte möjligt att betala med kort som är utställda av utländsk bank. När du väljer att betala med kort så behöver du ange kortnumret, kortets giltighetstid samt CVC-koden som du hittar på baksidan.

 

Direktbetalning via Swish
Du loggar in via Swish och betalningen blir genomförd direkt. Du kan välja att betala hela ordervärdet genom direktbetalning om du är ansluten till Swish via din bank.

 

Direktbetalning via bank
Du loggar in via din bank och betalningen blir genomförd direkt. Du kan välja att betala hela ordervärdet genom direktbetalning om du är internetkund hos Nordea, SEB, Handelsbanken, Danske Bank och Swedbank.

 

Faktura
Vi erbjuder fakturabetalning och möjlighet att betala efter att du fått hem dina varor. Vid fakturaköp förbehåller vi och våra samarbetspartners oss rätten att göra en kreditupplysning. Den påverkar dock INTE din kreditvärdighet. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kredit. Fakturor för privatpersoner ska betalas inom 14 dagar räknat från dag som beställningen skickas från vårt lager. Fakturan dateras och skickas med brev eller epost. Notera även att vi tar en fakturaavgift på 25 SEK.

 

Mobilfaktura
Vi erbjuder betalning genom mobilfaktura och möjlighet att betala efter att du fått hem dina varor. Du kan välja att betala hela ordervärdet genom att ange ditt telefonnummer. Köpet debiteras sedan din mobilräkning.

Org.nr: 559094-9615

Järnvägsgatan 23

172 75 Sundbyberg

info@pickybars.se +46 70 66 32 666
Facebook Instagram
Allmäna villkor Betalningsvillkor Integritetspolicy Leveransvillkor